Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

"Λεφτά υπάρχουν" και για εφημερίδες: H Βουλή θα πληρώσει 36.000 ευρώ για τις εφημερίδες του Φεβρουαρίου !!!



Σοκ και δέος προκαλούν καθημερινά οι δαπάνες της Βουλής  που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν ότι "λεφτά υπάρχουν" για συγκεκριμένες ενέργειες όπως καφεδάκια, νερό, εφημερίδες κτλ...πάντως όχι για συσσίτια υπέρ Ελλήνων...
Νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε το πρωί της Πέμπτης στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια» αποκαλύπτει πως μόνο για τον μήνα Φεβρουάριο η Βουλή θα πληρώσει κάτι παραπάνω από 36.000 ευρώ για… εφημερίδες.
Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, αποφασίστηκε η «έγκριση δαπάνης από τριάντα έξι χιλιάδες εβδομήντα οκτώ ευρώ και τριάντα πέντε λεπτά (36.078,35 €), συμπεριλαμβανομένου Τ.Α.Υ.Β. και ΦΠΑ, πλέον κρατήσεων Μ.Τ.Π.Υ., σε βάρος του Κ.Α. 1121 του προϋπολογισμού εξόδων Βουλής χρήσεως 2014, στον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ , ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 2 ΑΘΗΝΑ, 100 21, ΑΘΗΝΑ, για την προμήθεια εφημερίδων και περιοδικών Ελληνικού Τύπου για το Γραφείο Τύπου της Βουλής, κατά το χρονικό διάστημα από 01.02.2014 μέχρι και 28.02.2014 * (σχετικό το υπ' αριθμ. 31/28.02.2014 τιμολόγιο πώλησης αγαθών δελτίο αποστ.)».
Σημειώνεται πως μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η Βουλή καλείται να πληρώσει περισσότερα από 10.000 ευρώ για «την ανάγκη προσφοράς καφέ και νερού κατά τη διάρκεια 44 συνεδριάσεων των Επιτροπών της Βουλής».



































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com