Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....Αυτές είναι οι νέες σαρωτικές αλλαγές στο Facebook!




Αφού ανακοίνωσε ότι θα φέρει το νέο News Feed σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η επόμενη αλλαγή στο Facebook αφορά τις Pages. Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της εταιρείας, οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν πλέον πιο εύκολα τις πληροφορίες που θέλουν, ενώ οι διαχειριστές θα έχουν πρόσβαση στα εργαλεία που χρησιμοποιούν περισσότερο.
 Οι κυριότερες αλλαγές:
Ανανεωμένος σχεδιασμός-χρονολόγιο
Στη δεξιά στήλη εμφανίζονται όλες οι αναρτήσεις του Page, ενώ στην αριστερή στήλη θα εμφανίζονται μόνιμα οι πληροφορίες της επιχείρησης-εταιρείας-ιστοσελίδας (π.χ. ώρες λειτουργίας, τηλέφωνο, url, φωτογραφίες, videos, χάρτης κλπ.).
 Ευκολότερη πρόσβαση στα εργαλεία διαχείρισης
Ο διαχειριστής θα μπορεί να παρακολουθεί τα νέα likes, τις διαφημίσεις, τις ειδοποιήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται στην Page (δεν θα χρειάζεται scroll μέχρι επάνω για να δει το menu).
 Pages to Watch
Η νέα λειτουργία (όχι και τόσο) των Insights που επιτρέπει στους διαχειριστές να προσθέτουν παρόμοιες Facebook Pages για να παρακολουθούν την πορεία τους και να συγκρίνουν με τη δικιά τους.
Οι αλλαγές θα εμφανιστούν σε όλους μέσα στην εβδομάδα (τουλάχιστον έτσι λέει η Facebook).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com