Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αλβανία: «Στρατολογούσαν» μουσουλμάνους για να πολεμήσουν στη Συρία ...



Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τουλάχιστον πέντε άτομα με την κατηγορία της τρομοκρατίας -μεταξύ των οποίων κι ένας ιμάμης.

Στην κατοχή των πέντε συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι "προσλάμβαναν" νεαρούς μουσουλμάνους για να πολεμήσουν στη Συρία, βρέθηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και εκρηκτικών μηχανισμών.
Οι συλλήψεις έγιναν στα περίχωρα των Τιράνων και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα που οδήγησε στις παραπάνω συλλήψεις διήρκεσε εννέα μήνες και διεξήχθη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (SHISH).
Σημειώνεται ότι η αλβανική κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στηΒουλή το τρέχοντα μήνα, το οποίο προβλέπει αυστηρές κυρώσεις και μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη σε όλους όσοι συμμετέχουν σε πολεμικές συγκρούσεις σε ξένες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com