Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...Λοχίας ναρκαλιευτής σκοτώθηκε στην Αττική Οδό σε απίστευτο τροχαίο ...


Λοχίας του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, σκοτώθηκε σ΄ ένα ανεξήγητο τροχαίο στην Αττική οδό.

Νωρίς το πρωί ο 37 χρονος λοχίας πήγαινε για την μονάδα του στο Μενίδι. Λίγα μέτρα πριν από τα διόδια της Αττικής Οδού στο Κορωπί, το αυτοκίνητό του λες και ήταν τελείως ανεξέλεγκτο άρχισε να κινείται με ταχύτητα προς τα αριστερά ,συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα και έπεσε με ταχύτητα στα τσιμεντένια διαζώματα που υπάρχουν ανάμεσα στα ταμεία των διοδίων. 

Η Τροχαία διερευνά τις αιτίες αυτού του περίεργου τροχαίου. Δεν αποκλείεται ο λοχίας να αντιμετώπισε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας, κάποιο καρδιακό επεισόδιο για παράδειγμα, γιατί η ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου του δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.



























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com