Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΥΡ της αντιπολίτευσης για τις κρίσεις - "Ψευδοεθνικόφρονες πλήττουν το αξιόμαχο" ...


Και πολιτική κόντρα για τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιτίθεται στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι αποστρατεύθηκαν αξιωματικοί με εξαιρετικά βιογραφικά .

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί την έναρξη “πολέμου” αναφέρει ότι «σε ώρες κρίσιμες για την Ελλάδα, την Κύπρο και όλη την περιοχή, η μνημονιακή κυβέρνηση αποστρατεύει έμπειρους ανώτατους αξιωματικούς, με εξαιρετικά βιογραφικά».

Το μόνο τους «λάθος», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, «ήταν ότι νοιάζονται για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Κατά τα άλλα, οι ψευτοεθνικόφρονες υπερασπίζονται το Αιγαίο, τους φυσικούς πόρους, τον εθνικό χώρο».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «η μνημονιακή κυβέρνηση των Βενιζέλου-Σαμαρά, ασπόνδυλη απέναντι στους διαφόρους εντολείς της, συνεχίζει χωρίς καμία αιδώ να πλήττει βαρύτατα το αξιόμαχο και το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο λαός θα ανακόψει πολύ σύντομα αυτόν τον απαράδεκτο κατήφορο».



























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com