Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Ντέρμπι» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε νέα δημοσκόπηση ...





Νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis που δημοσιεύει το tvxs.gr καταγράφει, για τις εθνικές εκλογές, προβάδισμα δύο μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ με 20,7% έναντι 18,8% της ΝΔ. Στο 8,2% η Χρυσή Αυγή, ενώ το Ποτάμι βρίσκεται στο 7%. 
Το ΚΚΕ στο 4,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 3,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 2,8%, η ΔΗΜΑΡ στο 1,9% και οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,5%. Ποσοστό 1% καταγράφεται στη δημοσκόπηση για το ΛΑΟΣ, ενώ το 11,9% δηλώνει πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσει.
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, παρουσιάζεται «ντέρμπι» μεταξύ ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ.
Το «Ποτάμι» καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 9% στις ευρωεκλογές (7% στις εθνικές). Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να συγκεντρώνει 7,3% στις ευρωεκλογές, αλλά το ποσοστό της εμφανίζεται αυξημένο στο 8,2% στις εθνικές εκλογές.
Εκτός ευρωβουλής και βουλής μένει η ΔΗΜΑΡ.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές το 15,2% δηλώνει πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και το 15,1% ΝΔ. 
Ακολουθούν το «Ποτάμι» με 9%, η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το ΚΚΕ με 5,2%, η ΕΛΙΑ με 3,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%, η ΔΗΜΑΡ με 1,5%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,1%. Το 14,4% δηλώνει πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσει, ενώ το 11,2% δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία.
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22,7%, η ΝΔ 22,6% και το Ποτάμι 14,5%. Η Χρυσή Αυγή 10%, το ΚΚΕ 7,5%, η ΕΛΙΑ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,7% και η ΔΗΜΑΡ 2,8%. 

















































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com