Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: Ο Γιανουκόβιτς έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση ...




Την εκτίμηση ότι ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς δεν έχει πλέον καμιά νομιμοποίηση για να κυβερνήσει την Ουκρανία, μετά τη φυγή του από την χώρα διατύπωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρντμεντ.
«Εκτιμούμε ότι ο Γιανουκόβιτς έχει απολέσει κάθε νομιμοποίηση καθώς απέτυχε να εκπληρώσει τα καθήκοντά του. Εγκατέλειψε την Ουκρανία» δήλωσε η Τζένιφερ Ψάκι.
Παράληλα η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποίησε εκ νέου τη Ρωσία να μην επέμβει στρατιωτικά στην Ουκρανία.
«Η επέμβαση θα αποτελούσε ένα σοβαρό λάθος» τόνισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ. Υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την κατάσταση για να δουν «αν η Ρωσία κάνει ο,τιδήποτε που υπερβαίνει τα όρια καθ’ οιοδήποτε τρόπο».











http://armynews.gr/?p=17037

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com