Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ.....Barack Obama: «Θα υπάρξουν συνέπειες εάν υπάρξει στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία» ...




Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στην Κριμαία και σε δηλώσεις του προειδοποίησε τη Ρωσία ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στην Κριμαία. Ο πρέσβης της Ουκρανίας στον ΟΗΕ διαμηνύει στη Ρωσία ότι η χώρα του είναι αρκετά ισχυρή για να αμυνθεί.
«Είμαστε βαθύτατα προβληματισμένοι σχετικά με τις αναφορές για στρατιωτικές κινητοποιήσεις από μέρους της Ρωσίας μέσα στην Ουκρανία» δήλωσε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο αμερικανός πρόεδρος.
Κάθε παραβίαση της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας θα προκαλέσει μεγάλη αποσταθεροποίηση, δήλωσε ο Ομπάμα και πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ μαζί τη διεθνή κοινότητα διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε πιθανή στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή.
Παράλληλα η πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, Σαμάνθα Πάουερ μιλώντας  στους δημοσιογράφους, μετά από κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα την Ουκρανία απηύθυνε έκκληση για την άμεση αποστολή μιας ανεξάρτητης διεθνούς αποστολής διαμεσολάβησης στην Ουκρανία.















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com