Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Το "κυνήγι" της μίζας και τα “πολιτικά χωριά της μεζονέτας” σε Κυκλάδες κι αλλού…




Υπάρχει πολύ απλός τρόπος να διαπιστωθεί η αλήθεια όσων υποστηρίζουν οι μιζαδόροι με πατέντα στους ανακριτές. ΄Έχουν δώσει ολόκληρο κατάλογο με ονόματα στρατιωτικών και μόλις προχθές άρχισαν να θυμούνται “απόστρατους πολιτικούς”. Τα πράγματα είναι πολύ απλά για την αναζήτηση της αλήθειας .Το ΄χουν ανακαλύψει και το ΄χουν πει οι Αμερικανοί: “Ακολούθα το χρήμα”. Έτσι θα βγει άκρη.
Έτσι θα φθάσουν οι ανακριτές σε πολιτικούς και σε στρατιωτικούς που αν κι έκαναν ένα απλό πέρασμα από το Πεντάγωνο, βρέθηκαν με σπίτια όχι μόνο στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής,αλλά και με εξοχικά σε “γκλάμουρους” κυκλαδονήσια. Ο M .Γλέζος έχει παροτρύνει σε ανύποπτο χρόνο το ΣΔΟΕ να πάει στην Πάρο -που την ξέρει καλά- και να ψάξει τα “πολιτικά χωριά” της μεζονέτας. Και δεν είναι μόνο η Πάρος βέβαια. Και στην Άνδρο έχουν εντοπιστεί βιλίτσες που ανήκουν σε κόσμο που πέρασε από το Πεντάγωνο τις χρυσές εποχές της μίζας. Κι εκεί προς την ιστορική Επίδαυρο υπάρχουν κάτι πολυτελείς κατοικίες. Πόθεν; Και κάπως έτσι θα φθάσουμε και στα δάνεια – πλυντήριο που δόθηκαν σε αρκετούς για να έχουν το επιχείρημα ότι “πήρα δάνειο και έχτισα”.
Άκρη μπορεί να βρεθεί δεν υπάρχει αμφιβολία.Θέληση να υπάρχει.







http://armynews.gr/?p=14695

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com