Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Π. Φάληρο: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα ...





Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το μεσημέρι του Σαββάτου όταν εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου,
 
Η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση στο Π. Φάληρο, το απόγευμα του Σαββάτου, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.
 
Απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο όχημα έχουν βρεθεί ρουκέτες, εκτοξευτήρας, καλάσνικοφ αλλά και φυσίγγια.
 
Όσο για το όχημα, είναι μάρκας Opel, είναι κλεμμένο και μάλιστα από την Αστυνομία γίνεται γνωστό πως βρέθηκε η ιδιοκτήτρια.
 
Είχε κλαπεί από την Κερατέα στις αρχές Ιανουαρίου.
 
Σύμφωνα με το Βήμα, το αυτοκίνητο είχαν αρχικά «σημαδέψει» αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας που είχαν γίνει στόχος τρομοκρατικής.
 
Έτσι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε επιχείρηση του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών άνδρες του οποίου άνοιξαν το όχημα αποκαλύπτοντας το βαρύ όπλισμό.
 
Το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνηθεί για τυχόν αποτυπώματα ενώ τα όπλα, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, θα εξεταστούν βαλλιστικά.
 
Την υπόθεση την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
 
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com