Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

"Εμφύλιος" νεοδημοκρατών στην Κεντρική Μακεδονία ...





Εικόνα διάλυσης δείχνει η ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, την μοναδική πολιτικά σημαντική Περιφέρεια που είχε κερδίσει στις εκλογές του 2010.
 
Παρά το "κόκκινο" που άναψε η ΝΔ, την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ως επικεφαλής της παράταξης, με τίτλο: «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» ως απάντηαη στη ΝΔ που τον ενημέρωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια μετά από αντίδραση της Αμερικανοεβραϊκής Ένωσης.
 
Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους εξέφρασε την εκτίμηση ότι "Η Ν.Δ. δεν θα αναμειχθεί στο ζήτημα, διότι δεν υιοθετεί τη λογική των χρισμάτων".
 
Στις εξελίξεις παρενέβη με γραπτή δήλωσή του και ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος επεσήμανε:
 
«Μάγος δεν ήμουν, αλλά πριν ένα χρόνο είχα προβλέψει τα σημερινά γεγονότα και είχα χτυπήσει έγκαιρα το καμπανάκι. Δυστυχώς τότε με αγνόησαν.
 
Σήμερα ως Αρχηγός της Παράταξης Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, της Παράταξης του 52,5% στις εκλογές του 2010, καλώ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να επιδείξουν σύνεση, ψυχραιμία και ομοψυχία, να συνεχίσουν ενωμένοι το έργο που ξεκινήσαμε μαζί, απερίσπαστοι απ' όσα ακούγονται και γράφονται ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
 
Πάνω απ' όλα η Πατρίδα μας, η κεντρική Μακεδονία, πάνω απ' όλα το συμφέρον των πολιτών. Όλα τα άλλα εξυπηρετούν σκοπιμότητες».
 
Το κείμενο της υποψηφιότητας του Α. Τζιτζικώστα υπογράφουν οι παρακάτω Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:
 
ΑΗΔΟΝΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ, ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΚΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΖΩΗ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΠΑΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΤΖΗΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΟΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΦΥΚΑ ΕΛΕΝΗ». 
 
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com