Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ιδρύεται την Πέμπτη ο “Πατριωτικός Συνασπισμός” του Πολύδωρα.... Ποιοι τον κατηγορούν ως “Δούρειο Ίππο” του Σαμαρά για να “φάει” ψήφους από Χ.Α-ΑΝΕΛ ...





Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι κκ. Βυρ. Πολύδωρας και Χρ. Ζώης και το νέο δεξιό κόμμα θα είναι γεγονός από το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο «Πατριωτικός Συνασπισμός», όπως λέγεται ότι θα είναι το όνομα του νέου κόμματος, στα δεξιά της ΝΔ, ελπίζει να κερδίσει ζωτικό χώρο και να προσελκύσει απογοητευμένους δεξιούς ψηφοφόρους, ενώ στόχος είναι να αλιεύσει και σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων και στελεχών από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αλλά και από τη “Χρυσή Αυγή”, γεγονός που σχολιάζεται από στελέχη της ακροδεξιάς παράταξης ως κόμμα και σχηματισμός που θα αναλάβει να παίξει τον “Δούρειο Ίππο” του Σαμαρά αλλά και πιθανόν και του εξαιρετικά “Κουρασμένου” Καραμανλή.
Η παρουσίαση του νέου σχήματος θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις δώδεκα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, όπου οι κκ. Πολύδωρας και Ζώης θα αναφερθούν στις πολιτικές εξελίξεις και στις κοινωνικές αναγκαιότητες που επιβάλλουν την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα.






















http://www.makeleio.gr/?p=56168

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com