Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Χουντοβασιλικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη!!!




Ο πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ, Νίκος Κοζάρης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της Αλεξανδρούπολης με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Φωτιάδη δηλώνοντας ευθαρσώς: “Είμαι χουντοβασιλικός”!
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Φωτιάδης στηρίζεται από τον πρώην πολιτευτή του ΛΑΟΣ, Νίκο Κοζάρη.
KOZARIS-fotiadis
Ο εν λόγω πολιτευτής σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο της επταετίας, του Γιώργου Παπαδόπουλου και του τέως Βασιλιά. Δήλωσε ακόμη ότι ο Ελληνικός λαός έχει σιχαθεί τους πολιτικούς και επέμεινε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πρέπει να παραιτηθεί διότι δεν εκφράζει τον λαό ή όπως είπε χαρακτηριστικά, θα προσφέρει καλές υπηρεσίες αν πέσει από τις σκάλες, προκαλώντας αφορμή για εκλογές.






makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com