Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

A.Τσίπρας: Κατεστραμμένη χώρα η Ελλάδα- Την άφησαν στα χέρια του "χασάπη" ...





«Κατεστραμμένη» χώρα χαρακτήρισε την Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στους  Ευρωπαίους εκπρόσωπους της Αριστεράς από τη Γερμανία και την Πορτογαλία.
Σε δηλώσεις του σε εκδήλωση του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς De Linke στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην δικομματική κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «τέσσερα χρόνια τώρα η Ελλάδα εξαϋλώνεται γιατί η ηγεσία της χώρας του επέλεξε να την καταστήσει πειραματόζωο, φέρνοντας ως φάρμακο τα αποτυχημένα μνημόνια».
Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας είπε ότι «άφησαν μια χώρα στα χέρια του χασάπη και οδήγησαν έναν λαό στο σφαγείο του μνημονίου» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δίνει τις τελευταίες μάχες οπισθοφυλακής για να κρατηθεί στην εξουσία».
Μάλιστα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται πολύ κοντά η ώρα που το κόμμα του θα αναλάβει την εξουσία γιατί όπως είπε «η Ελλάδα δεν αλλάζει απλά σελίδα, αλλάζει βιβλίο».















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com