Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ...Εξοπλισμοί - Μίζες: Δύο Αρχηγούς "μπλέκει" ο Ευσταθίου που ανέφερε το όνομα πρώην Α/ΓΕΣ...



Οι διαρροές από την κατάθεση Ευσταθίου στον ανακριτή έχουν προκαλέσει σάλο στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς μετά από τον εκλειποντα πρώην Α/ΓΕΝ Γιώργο Θεοδωρουλάκη στο “κάδρο” μπαίνει ένας ακόμη Αρχηγός ο Κώστας Παναγιωτάκης .

Αρχηγός ΓΕΣ την εποχή της υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου αποστρατεύθηκε ανεξήγητα και είναι ένα όνομα υπεράνω πάσης υποψίας. Κανείς απ΄ όσους είχαν υπηρετήσει υπό τις διαταγές του ή απλα τον γνώριζαν δεν πείθεται από τους ισχυρισμούς Ευσταθίου και όλοι αναμένουν την ακριβή διατύπωση των όσων είπε ο επιχειρηματίας. Και βέβαια πρέπει να αποδείξει όσα λέει.

Ο Παναγιωτάκης είχε το προφίλ του στρατηγού Αρχηγού που δεν έβαζε νερό στο κρασί του και υπήρξαν περιπτώσεις όπως αυτές των πυροβόλων Suzana από την Τσεχία όπου δεν έκανε πίσω στην εμμονή της πολιτικής ηγεσίας για αγορά τους. Τα έστειλε στη Κύπρο.

Ο Ευσταθίου έχει “δώσει” τα ονόματα ακόμη οκτώ αξιωματικών για τους οποίους υποστηρίζει ότι έχουν πάρει χρήματα για εξοπλισμούς. 


















onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com