Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Παραίτηση "βόμβα" στην παράταξη Μπουτάρη, με σκληρές αιχμές εναντίον του!!!

-Πώς η δισέγγονη του Μενέλαου Λουντέμη “φτύνει κατάμουτρα” τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Γ.Μπουτάρη 
- Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης
“Επειδή αρχή μου είναι να μάχομαι, να προσφέρω, να συμμετέχω, να συναποφασίζω και όχι να χειροκροτώ και να σιωπώ, σας δηλώνω ότι …
δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου στην ως άνω θέση, άλλως παραιτούμαι αυτής. Σας ευχαριστώ για το όψιμο ενδιαφέρον σας!”
γράφει -με πρωτοφανή σκληρότητα εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη- η όμορφη δημοτική σύμβουλος Μαρία Σταυρίδου, με το λαμπρό βιογραφικό και την ιδιαίτερα μάχιμη δικηγορία στο ενεργητικό της.
Ολόκληρη η επιστολή παραίτησής της:
Ποιά είναι η Μαρία Σταυρίδου
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη από πατέρα Ποντιακής καταγωγής και μητέρα Μικρασιάτισσα, γράφει η ίδια στο βιογραφικό της και συνεχίζει:
Είμαι μητέρα ενός γιου, του Αλέξανδρου, φοιτητή της Ιατρικής.
Δικηγόρος με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Δίκαιο. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο επιχειρήσεων και Εργασιακών σχέσεων . Υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Αστικού και Εργατικού Δικαίου στο Α.Π.Θ.
Νομική Σύμβουλος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) καθώς και σε σωματεία και ομοσπονδίες εργαζομένων. Σύμβουλος υποστηρικτικών Υπηρεσιών Μακεδονικού Ινστιτούτου Εργασίας (ΜΑΚΙΝΕ), υπηρεσίες (διαμεσολάβησης-διαιτησίας) εργατικών διαφορών (ΟΜΕΔ). Συνεργάζομαι με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ και Ο.Κ.Ε.) ως εμπειρογνώμων σε ομάδες εργασίας σε θέματα απασχόλησης κοινωνικών υποθέσεων, και ίσης μεταχείρισης .
Συμμετέχω στα πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης – Αθλήτρια Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, κολυμβήτρια στα τμήματα της ΧΑΝΘ .
Είμαι απόγονος – δισέγγονη του συγγραφέα Μενελάου Λουντέμη, και δραστηριοποιούμαι για τη διάσωση της πολιτιστικής του κληρονομιάς με σκοπό τη δημιουργία Μουσείου στο σπίτι του, στη γενέτειρά του.
Ιδρυτικό μέλος του υπό σύσταση πολιτιστικού συλλόγου «Αριστοτέλεια» με αντικείμενο την μελέτη και ανάδειξη του έργου του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου. Μέλος του «Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Κατοίκων Παπάφη».
Διατέλεσα μέλος της φοιτητική νεολαίας στο Παρίσι του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου (Paris I – Pantheon – Sorbonne. UFR 12 AES – Droit Social).
http://olympia.gr/2014/01/25/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC/#more-367078

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr