Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Οι «γκουρού» της "Μεσογείων" προκαλούν νευρική κρίση στους στρατιωτικούς λόγω των έκτακτων μεταθέσεων...



Η αγανάκτηση ορισμένων στελεχών που μετατίθενται ή αναμένουν την έκδοση των έκτακτων μεταθέσεων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.

Βροχή πέφτουν τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Αυτά φυσικά που μας κάνουν μεγάλη εντύπωση είναι... τα εξής γεγονότα:

α. Μετασταθμεύει η ΜΕΡΥΠ, από την Λαμία, στη Θεσσαλονίκη και οι μόνοι που παίρνουν την σημαία και μεταβαίνουν εκεί είναι ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής και ο Επιτελάρχης, γιατί; μα επανδρώνεται με στελέχη από την Κοζάνη και από την Θεσσαλονίκη μόνο. Εάν είναι δυνατόν, απίστευτα πράγματα!!!

β. Ενώ ορισμένοι σχηματισμοί διαλύονται μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ταυτόχρονα αρκετά στελέχη μετατίθενται, δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να κοπούν στα δύο τους επόμενους τρεις μήνες, να μαζεύουν πράγματα, να τρέχουν εκεί που θα πάνε, να κλείνουν ταυτόχρονα πίσω το στρατηγείο του σχηματισμού, να πηγαίνουν τα παιδιά τους μόνα τους σχολείο στη νέα μετάθεση, κτλ, σκέτη τρέλα.

γ. Οι τεθωρακισμένοι από το Αμύνταιο, την μια ημέρα μετασταθμεύουν 400 χιλιόμετρα μακριά (Κομοτηνή), την άλλη μέρα μαθαίνουν ότι παραμένουν μέχρι το 2015, την επόμενη μέρα ότι πιθανόν θα φύγουν τις επόμενες ημέρες, μπροστά γκρεμός και πίσω ρέμα.

Βέβαια «οι επιστήμονες» της Λεωφόρου Μεσογείων όπως πάντα έχουν λάβει όλες αυτές τις παραμέτρους υπόψη, γι αυτό και αποφασίσανε να κάνουνε έκτακτες μεταθέσεις τον μήνα Νοέμβριο!!!

Πιστεύουμε ότι θα γίνει, θαύμα!!!

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στους «γκουρού» της Μεσογείων μετά τη διαπίστωση ότι με τις έκτακτες μεταθέσεις του μηνός Νοεμβρίου επέρχεται καταστροφή των οικογενειών.

Διαπιστώνεται ότι θα εγκαταλειφτούν παιδιά στο έλεος του θεού μέσα στον χειμώνα, οικογένειες θα
«διαλυθούν
», άλλοι θα αναγκαστούν να χωρίσουν σχεδόν για πάντα, καταστρέφονται οικονομικά και όλα αυτά για ποιο λόγο;

Πιστεύουμε έστω και την τελευταία στιγμή να επικρατήσει η λογική και να ανασταλούν αυτές οι έκτακτες μεταθέσεις, έστω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!!!

Υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, απάντηση δεν πρόκειται να πάρεις!!!


(Ε.Σ.,staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com