Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

70 εκατομμύρια για Λεβαντόφσκι και Σούμποτιτς!!!



Από ότι φαίνεται η διοίκηση της Ζενίτ δεν υπολογίζει τίποτα...



Μετά το περσινό διπλό μεταγραφικό ''χτύπημα'' με Χούλκ και Βίτσελ φέτος προσπαθεί κάτι αντίστοιχο με Λεβαντόφσκι και Σούμποτιτς.
Ο Ρωσικός σύλλογος,λοιπόν προσφέρει 70 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει μαζί Σούμποτιτς και Λεβαντόφσκι.
Έτσι έχοντας σαν στήριξη τον κολοσσό Gazprom προσπαθεί για ακόμη μια χρονιά ένα ''μπάμ''.Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα θέλει να βγάλει από τα ταμεία της 70 εκατομμύρια για να ενισχυθεί σημαντικά σε καίριες θέσεις.
Αρχικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέμεινε μετά το πρέσινγκ της Μπάγερν,καθώς η Ντόρτμουντ δεν τον άφησε να φύγει μετά τον Γκέτσε.Αλλά ο γερμανικός σύλλογος πρέπει να σκεφτεί πολλά καθώς ο Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και κινδυνεύει να χάσει από την μια τον παίκτη και από την άλλη να μην βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της.
Μάλιστα στην Δανία που βρίσκεται η Ζενίτ για τον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιοπνς Λίγκ,ρωτήθηκε ο Σπαλέτι περί τον Λεβαντόφσκι και ανέφερε:

''Αν μιλάτε για τον Λεβαντόφσκι κανείς μας δεν έχει αρνηθεί ποτέ να αποδεχτεί ένα τέτοιο παίκτη εάν μας δοθεί η ευκαιρία. Η μεταγραφική πολιτική λειτουργεί ως εξής στη Ζενίτ. Ο αθλητικός μας διευθυντής Ντίτμαρ Μπάιερσντόρφερ παρουσιάζει μια λίστα από παίκτες που θα θέλαμε στην Ζενίτ. Στη συνέχεια ο σύλλογος με τον πρόεδρο Αλεξάντερ Ντιουκόφ και τον εκτελεστικό διευθυντή Μαξίμ Μιτροφάνοφ εργάζονται για την υλοποίηση των μεταγραφών.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com