Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.





*ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΕΠΙ 21 ΛΕΠΤΑ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 F-4E KAI F-16.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ/ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΩ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΤΥΧΗ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
*ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ.ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ή ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com