Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...



Ανασφάλιστος είναι ο ένας στους τρεις εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις, όπως προκύπτει από ελέγχους που πραγματοποίησαν κλιμάκια της Ε.ΥΠ.Ε.Α. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ...


με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συνολικά, τον μήνα Ιούνιο ελέγχθηκαν 1.345 επιχειρήσεις και καταγράφηκαν 1.680 ανασφάλιστοι εργαζόμενοι επί συνόλου 4.818 εργαζομένων.
Επιβλήθηκαν επιτόπου πρόστιμα ύψους 995.000,00 ευρώ για τη μη τήρηση του βιβλίου Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού και οι συνταχθείσες Εκθέσεις Επιτόπιου Ελέγχου διαβιβάσθηκαν στα αρμόδια υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την επιβολή εισφορών και συνακόλουθων προστίμων.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα τουριστικά θέρετρα, με στόχο τον εντοπισμό της ανασφάλιστης εργασίας στις εποχιακές επιχειρήσεις (ταβέρνες – μπαρ – μεζεδοπωλεία – νυκτερινά κέντρα – ξενοδοχεία – θαλάσσια σπορ – τουριστικά γραφεία).fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com