Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ...Δεκαπλάσιο φόρο πληρώνουν οι πολίτες σε σχέση με τους βουλευτές!!!!





Σε  μείζονες αποκαλύψεις από το βήμα της Βουλής αναφορικά με την σκανδαλώδη φοροαπαλλαγή και πρακτικά "νόμιμη" φοροδιαφυγή των βουλευτών προχώρησε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης. 
 
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου ένας ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει 10πλάσιο φόρο από ένα βουλευτή! Το εντυπωσιακό είναι ότι ουδείς από τα τοπικά ΜΜΕ έκρινε ότι αυτή η αποκάλυψη άξιζε έστω και της στοιχειώδους δημοσιογραφικής καταγραφής.
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος φέρνει στο φως νέα στοιχεία. Με βάση το εκκαθαριστικό βουλευτή του που δημοσιεύουμε, από τα 47.307,59 ευρώ της αποζημίωσης τα 31.164,54 ευρώ δε φορολογούνται καθόλου! Με απλά λόγια το 66% των χρημάτων που εισπράττουν οι βουλευτές, είναι αφορολόγητο!
 
Για να κατανοήσει ο πολίτης το μέγεθος του εμπαιγμού ακολουθούν τα εκκαθαριστικά ενός ελεύθερου επαγγελματία με ατομική επιχείρηση και ενός βουλευτή που έχουν ακριβώς τα ίδια έσοδα (47.307,59 ευρώ). Ο απλός πολίτης πληρώνει φόρο 20.161 ευρώ και ο βουλευτής 2.140 ευρώ (δηλαδή μόλις το 10!)





Ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε επίπεδο κοινοβουλευτικό κατέθεσε την παρακάτω τροπολογία για φορολόγηση των βουλευτικών μισθών από το πρώτο ευρώ:
Πρόκειται περί καταφανούς αδικίας, άνθρωποι που εισπράτουν 8000 το μήνα να μην φορολογούνται ουσιαστικά, ενώ μέσω των τεκμηρίων και του "φανταστικού" τεκμαρτού εισοδήματος, να φορολογούνται ανηλεώς, ακόμα και άνεργοι πολίτες, που διαμένουν σε σπίτι, και έχουν ένα παλιό αυτοκίνητο.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com