Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

2.200 προσλήψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις...






Η επιδότηση διαρκεί 24 μήνες και οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να παρέχουν εργασία για άλλους τρεις μήνες.

Δύο χιλιάδες διακόσιες νέες θέσεις εργασίας για πτυχιούχους ΑΕΙ - ΤΕΙ έως 35 ετών θα επιχορηγήσει ο ΟΑΕΔ μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ, που έχει μεγάλη απορροφητικότητα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ εντός της προθεσμίας που θα οριστεί σύντομα.
Παράλληλα ξεκίνησε και το πρόγραμμα για την πρόσληψη 1.000 ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, όπως μακροχρόνια άνεργοι, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών και άτομα χωρίς ειδίκευση.
831 εποχικοί στη ΔΕΗ, δήμους και δασαρχεία
Τρέχουν αυτή την εβδομάδα οι προθεσμίες για προσλήψεις γεωπόνων και δασεργατών σε Διευθύνσεις Γεωργίας, εργατοτεχνιτών και οδηγών σε δήμους, τεχνικών και υπαλλήλων στη ΔΕΗ, καθώς και επιστημόνων σε ιδρύματα και πανεπιστήμια.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com