Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ο Αντώναρος...





Με καθυστέρηση έντεκα μηνών, από τη στιγμή που συγκροτήθηκε η τριμερής κυβέρνηση, ο Ευάγγελος Αντώναρος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει σκληρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης.

Τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ανέλαβε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Ευάγγελος Αντώναρος. Με καθυστέρηση έντεκα μηνών, από τη στιγμή που συγκροτήθηκε η τριμερής κυβέρνηση, ο Ευάγγελος Αντώναρος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει σκληρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχει καταφερθεί εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. 
Η είδηση ανακοινώθηκε εν μέσω κυβερνητικών τριγμών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και συνοδεύθηκε από την επισήμανση ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επικοινωνία Βορρά-Νότου εξαιτίας και του γεγονότος ότι είναι γερμανοτραφής και έχει μακρά θητεία ως ανταποκριτής γερμανικών μέσων ενημέρωσης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Αντώναρος παραμένει εκ των στενών συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ενώ όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σημαντική θέση καθώς η ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων είναι ο χρηματοδοτικός οργανισμός της Ε.Ε πάνω στην οποία το μέγαρο Μαξίμου προσβλέπει για την πολυπόθητη ανάπτυξη. 
.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com