Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Γιατί μετατέθηκε με "προφορική εντολή" Κωσταράκου αξιωματικός;



Οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις στελεχών κάποιες φορές δεν χρειάζονται διαδικασίες και αποφάσεις ενεργές ή μη “θαμμένες” όπως αυτή του Ραγκούση. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως προκύπτει από τα έγγραφα που παρουσιάζουμε αρκεί η προφορική εντολή ενός Αρχηγού . Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Α/ΓΕΕΘΑ.



Όπως προκύπτει από το σήμα η μετάθεση αξιωματικού από την “vip ομάδα ασφαλείας” έγινε κατόπιν προφορικής εντολής του Αρχηγού. Το περίεργο είναι ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός θεωρείτε από τους καλύτερους και αυτό αποδεικνύεται και από την εύφημο μνεία που δημοσιεύουμε.

Η αιτία της μετακίνησής του έχει να κάνει όπως λένε οι πληοροφορίες σε διαφωνία του με άλλο στέλεχοs για καθαρά υπηρεσιακό ζήτημα. Δεν γνωρίζουμε τι οδήγησε στην παρέμβαση Κωσταράκου ,αλλά τουλάχιστον αυτό το “με προφορική εντολή” θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Αρχηγός είναι ότι θέλει κάνει -που λέει ο λόγος- αλλά τουλάχιστον ας τηρούνται τα τυπικά.

Και βέβαια έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιο ήταν το παράπτωμα που προκάλεσε παρέμβαση και μάλιστα προφορική ολόκληρου Α/ΓΕΕΘΑ.

 
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com