Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ... ανεξαρτησία της Κρήτης και οι ηλίθιοι!!!



Πρέπει να είναι πολύ στερημένοι και νοητικά διαταραγμένοι οι ανόητοι που αναπαράγουν ανά διαστήματα τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης.


 Με όπλο το διαδίκτυο και χωρίς κανένα δισταγμό, καθώς ο εγκέφαλός (;) τους προφανώς και δεν διαθέτει τα κατάλληλα κύτταρα που αποτρέπουν την βλακεία και την ηλιθιότητα να κυριαρχήσουν της λογικής, κατασκευάζουν μύθους γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως υπάρχουν κάποιοι που θα τσιμπίσουν. 
Κατά καιρούς, η ανοησία αυτή αναλωνόταν σε μπλουζάκια, αυτοκόλλητες σημαίες πάνω στα αυτοκίνητα, κανένα σύνθημα σε κάποιο τοιχίο της εθνικής οδού, ενώ παλαιότερα είχε αναρτηθεί και μια σημαία της Κρητικής Πολιτείας στις εξέδρες του παγκρητίου σταδίου.
Χθες, η ανοησία ορισμένων έφτασε στο σημείο να ... ορκίζει και "κυβέρνηση" με τη συμμετοχή μάλιστα εν ενεργεία βουλευτών της Κρήτης στο νέο "σχήμα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, οριοθετώντας μάλιστα και χρονικά την ανεξαρτησία του νησιού για την 1η Αυγούστου!
Επειδή το θέμα δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, θα πούμε μόνο το εξής:
Όποιος "οραματίζεται" ανεξαρτησίες έχοντας μάλιστα και ως λάβαρο μια ελληνική σημαία της οποίας το λευκό αστέρι σε κόκκινο φόντο υποδηλώνει την επικυριαρχία του Σουλτάνου, μπορεί να την αποκτήσει, αρκεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια του Σουλεϊμάν ή του Καρανταγί.
Γιατί και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της...
Γλ-prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com