Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ...



Το απεκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, αλλά έπεσε «σύρμα» και το έθαψε όλος ο υπόλοιπος Τύπος: 

Ο  νέος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου (πρώτος εξάδελφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου) απαλλάχθηκε από την στρατιωτική του θητεία, βγαίνοντας Ι-5, αφού επικαλέστηκε ότι έχει… αναιμία! 

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το «βύσμα» του «αναιμικού» Συμεών ήταν ο θείος του και μπαμπάς του Σίμου, επί χρόνια υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεδίκογλου!.. 

Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον αστράτευτο Συμεών να χαλάσει τις σχέσεις του με τον θείο του και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εξάδελφό του, για τον οποίον διαδίδει πως έκανε την στρατιωτική του θητεία στο Παρίσι, ενώ δεν έχει πάρει ούτε ένα πτυχίο, παρά τις πολυετείς σπουδές του σε Γαλλία και Ρωσία!..

Το ακόμη φοβερώτερο για τον αστράτευτο υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου είναι άλλο: Λίγο πρίν υφυπουργοποιηθεί, παντρεύτηκε την πανέμορφη Ουκρανέζα Ντάρια σε ένα εκκλησάκι στις Σπέτσες, χωρίς να καλέσει κανέναν συγγενή!.. 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Ντρεπόταν για την αλλοδαπή γυναίκα του, ή μισεί τόσο πολύ τα ξαδέλφια του και τους θειούς του που δεν τους κάλεσε ούτε στον γάμο του; Ε, ρε γλέντια… Διαθέτουμε υφυπουργό Παιδείας με Ι-5, λόγω… αναιμίας!

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com