Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΕΣΡ: Δεν ζητήθηκε η γνώμη μας για το νομοσχέδιο της ΝΕΡΙΤ!!!



Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν ρωτήθηκε και δεν εξέφρασε γνωμοδότηση αναφορικά με το νομοσχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ.
Αυτό ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Ιωάννης Λασκαρίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το νομοσχέδιο που συζητείται ήδη στη Βουλή για τη σύσταση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.


Κατά τα άλλα, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμα σε διάφορα κανάλια:
Nickelodeon
– Σύσταση για εκπομπή χωρίς σήμανση καταλληλότητας
– Πρόστιμο 15.000 για διαφήμιση παιδικών παιχνιδιών σε μη επιτρεπόμενη ώρα
– Πρόστιμο 15.000 για διαφήμιση πολεμικών παιχνιδιών (μη επιτρεπόμενη ώρα και είδος παιχνιδιού)
Κόντρα Channel
Πρόστιμο 30.000 (15.000 + 15.000 δυο πρόστιμα δηλαδή) για μετάδοση ενημερωτικού πρόγραμματος από μη ενημερωτικό σταθμό (παράνομη μεταβολή της φυσιογνωμίας). Στις 27/12/2012 και στις 16/4/2013.
Star Channel
Πρόστιμο 15.000 για την εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου (στις 2/1/2013) για προβολή προγράμματος με εσφαλμένη σήμανση.
TV Χαλκιδικής
Πρόστιμο 20.000 ευρώ για παράνομη δικτύωση από το TV Χαλκιδική με το zougla.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com