Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.....Φωτιά στον “πράσινο πύργο” του Λιακουνάκου βάζει ο Κάντας για τα Leopard ...





Στον “πράσινο πύργο” της Κηφισίας όπου βρίσκεται το “στρατηγείο” του μεγιστάνα των εξοπλισμών Θωμά Λιακουνάκου θα περάσουν μαύρες γιορτές. Τα όσα “κελάϊδησε” ο Κάντας μπλέκουν για τα καλά το μαγαζί του Θωμά. Μπορεί με την υπόθεση του ηλεκτρονικού πολέμου να έκανε τα “κονέ” του και να έχει προσλάβει ως δικηγόρο τον στρατοδίκη ο οποίος είχε κάνει την έρευνα για αυτό το θέμα (!!!) αλλά τώρα με τα Leopard το πράγμα έχει “χοντρύνει”.
Ποιος έδωσε το 1,7 εκατομμύρια στο Κάντα για τα Leopard; Μήπως ο πρώην πλέον στενός συνεργάτης του που προερχόταν από το στρατό και είχε ως αποστολή να “ξετρυπώνει” από ανθυπολοχαγούς ακόμη τους “συνεργάσιμου” αξιωματικούς που πάντα ήταν χρήσιμοι στην πορεία της καριέρας τους; Ο συνεργάτης που τα ‘σπασε στα αλήθεια ή σκηνοθετημένα όπως λένε πολλοί κι έφτιαξε δικοί του εταιρεία; Αυτός που παίζει τένις στο Εκάλη Κλαμπ με όλη την αφρόκρεμα της Αθήνας.
Γνωστός για τους ευγενικούς του τρόπους με τους οποίους “έχτιζε” επαφές αλλά και έριχνε πολυ κόσμο ο οποίο τώρα τοου τη φυλάει.
Η ιστορία με τα Leopard έχει πολύ βάθος. Αν θα αποδειχτούν αυτά που λέει ο Κάντας είναι ένα ερώτημα βέβαια. Αλλά το σίγουρο είναι ότι στον πράσινο πύργο νοιώθουν για πρώτη φορά πραγματικά υπό πολιορκία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com