Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ--"ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...





Ο αναρχικός χώρος διαφημίζει τις επόμενες ενέργειές του με βίντεο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου.
Συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει αναρτηθεί βίντεο-καμπάνια των Πυρήνων της Φωτιάς σε ιστότοπο αντιεξουσιαστών, στο οποίο φαίνεται να παρασκευάζουν βόμβες και να απειλούν με νέο χτύπημα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Στο βίντεο το οποίο είναι διάρκειας 37 λεπτών, γίνονται επιδείξεις κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και συναρμολόγησης όπλων, στα πλαίσια του σχεδίου «Φοίνικας» για την ανασυγκρότηση της νέας τρομοκρατίας, στο οποίο συμμετέχουν οι Πυρήνες, η Σέχτα Επαναστατών και η οργάνωση FAI.
Στο βίντεο, έχουν «φακελωμένους» πρώην αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο των τρομοκρατών, με τους Πυρήνες να ολοκληρώνουν το βίντεο- καμπάνια με την φράση «οπλίζουμε τα όπλα μας και περνάμε στην επίθεση».
Το βίντεο αυτό βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που βλέπει ότι για πρώτη φορά ένοπλες οργανώσεις προχωρούν σε καμπάνια των ενεργειών τους και προαναγγελία νέων επιθέσεων μέσω κινηματογραφικών προβολών σε όλη την χώρα και σχετικών «τρέιλερ» στο διαδίκτυο.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com