Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συμβαίνει τώρα: Συνέλαβαν τον Μιχάλη Λιάπη ...





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Λιάπης, οδηγούσε πολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες κοντά στην Αγία Παρασκευή όπου και οι αστυνομικοί της Τροχαίας τον σταμάτησαν, έπειτα από παράβαση του ΚΟΚ.
Οπως διαπίστωθηκε, οι πινακίδες που θα έπρεπε να φέρει το όχημα είχαν κατατεθεί στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένο, όπως είχε δηλωθεί, ενώ ήταν και ανασφάλιστο. Και σαν να μην έφτανε ο κ.Λιάπης δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα οδήγησης. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν τον Μιχάλη Λιάπη στο αστυνομικό τμήμα.





lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com