Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΑΝ;;Από την 112ΠΜ στο Μαξίμου αντί για το Μπακού ...





Μετά την ματαίωση του ταξιδιού του στο Αζερμπαϊτζάν, λόγω βλάβης στο πρωθυπουργικό  αεροσκάφος, ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη στο Μέγαρο Μάξιμου όπου αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος ενημερώνει τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη, ένα τέταρτο μετά την απογείωσή του για το Μπακού, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου έγινε αναγκαστική προσγείωση.
Η βλάβη στο αεροσκάφος δε στάθηκε ικανό να διορθωθεί, το δεύτερο αεροσκάφος VIP είναι επίσης καθηλωμένο εξαιτίας έλλειψης ανταλλακτικών με αποτέλεσμα ο ο πρωθυπουργός να καταλήξει στο Μαξίμου.
Ο Αντώνης Σαμαράς επρόκειτο να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στο Μπακού, όπου θα συμμετείχε στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και του κοιτάσματος «Σαχ Ντενίζ 2».











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com