Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

EΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ...




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 100 εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά...

Εκπρόσωποί τους έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη.


Οι εργαζόμενοι διεκδικούν άνοιγμα των ναυπηγείων και καταβολή των δεδουλευμένων τους. «Η λύση είναι πολιτική και μόνο ο Πρωθυπουργός και η συγκυβέρνησή του μπορεί να ανοίξει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και να παραδοθούν επιτέλους τα υποβρύχια, όπως εξάλλου κατά καιρούς είχαν δεσμευτεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου «Τρίαινα».

«Οι μέρες, οι μήνες, ο χρόνος γενικά περνάει και καμία λύση για το Ναυπηγείο Σκαραμαγκά. Τι κι αν το θέμα των υποβρυχίων είναι ψηλά στην πολιτική ατζέντα; Τι κι αν στα ΜΜΕ τα υποβρύχια κυριαρχούν; Τι κι αν οι πολιτικοί αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρας, και της ΔΗΜΑΡ, κ. Κουβέλης μας είπαν ότι θα πιέσουν με κάθε τρόπο να ανοίξουν τα Ναυπηγεία και να παραδοθούν επιτέλους τα υποβρύχια; Δυστυχώς τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη», συμπληρώνεται. 
Πηγή : naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com