Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Βενιζέλος: Αμετακίνητη η κυβέρνηση για ΕΑΣ και πλειστηριασμούς .......




Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα για όλα τα ανοιχτά θέματα, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αμετακίνητη για ΕΑΣ και πλειστηριασμούς.

Ερωτηθείς σχετικά με τα θέματα των ΕΑΣ και των πλειστηριασμών ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση. Σε ερώτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα ομαδικών απολύσεων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και επανέλαβε πως ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση.

Για το εάν συζητήθηκε με τον πρωθυπουργό το θέμα της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι δεν συζητήθηκε και σχολίασε ότι "έχει καταντήσει κωμικό".

Ήδη, είπε ο κ. Βενιζέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ένα απολογητικό υπόμνημα στο οποίο, όπως είπε, ανοίγει άλλο μέτωπο γιατί υπερασπίζεται τους οφσετάδες. "Απροσδόκητα εντυπωσιακή συνάφεια με συμφέροντα", συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.









newsit,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com