Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Θ.Τζάκρη: "Ο Ε.Βενιζέλος είναι αδίστακτος"




Aπό τις πιο γοητευτικές παρουσίες στην Βουλή, σίγουρα η πιο καλοντυμένη (μαζί με την Έλενα Ράπτη της ΝΔ) ο Θεοδώρα Τζάκρη άφησε χθες την κυβέρνηση με μόλις 3 ψήφους πλειοψηφία, αφού έκρινε - αντίθετα με αρκετούς άνδρες συναδέλφους της από το ΠΑΣΟΚ που "διαφωνούσαν" με την κυβέρνηση αλλά ψήφισαν "όχι" στην πρόταση μομφής - ότι "Ως εδώ και μη παρέκει".
Ως υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση των Παπανδρέου είχε από ενωρίς διαφωνήσει με την πολιτική της εκχώρησης δημοσιονομικής κυριαρχίας.
Πάντα στεκόταν "απέναντι" στον Ε.Βενιζέλο και διαφωνούσε με τις μεθόδους τους (τον χαρακτηρίζει "πολιτικά αδίστακτο" σε προσωπικές της συνομιλίες) και την έδρα στο νομό Πέλλας το 2012 την κέρδισε με την "μαγκιά της" αφού ο Ε.Βενιζέλος είχε δώσει γραμμή να καταψηφιστεί.
 







defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com