Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στον Άρειο Πάγο για τα επεισόδια στην ΕΡΤ




«Την αστυνομοκρατία έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ» κατήγγειλε, με διάβημά της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μάλιστα επιφυλάχθηκε να καταθέσει αύριο και έγγραφη αναφορά για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Αγ. Παρασκευή.

Η κ. Κωνσταντόπουλου επισκέφτηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου αλλά και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.



Όπως δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να πληροφορηθεί εάν έχουν γίνει κάποιες ενέργειες από τη Δικαιοσύνη για τα «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» που όπως είπε διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν.



«Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της Εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά»., δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της η κ. Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε βεβαιώνει τον προπηλακισμό και τη βία που ασκήθηκε σε βάρος της κ. Κωνσταντοπούλου.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013, 16:02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com