Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γιατί πήγε ο Κωσταράκος στην συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου του ΓΕΣ;




Αιφνιδίασε τους στρατηγούς του ΓΕΣ η ξαφνική είσοδος του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου στην αιθουσα που συνεδριάζει το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Ο Α/ΓΕΕΘΑ πριν ξεκινήσει το τελευταίο ΑΣΣ μπήκε στην αίθουσα μαζί με τον Α/ΓΕΣ αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο.

Μίλησε για λίγα λεπτά στους αντιστράτηγους του ΑΣΣ και όπως μάθαμε η ομιλία του κάποιους ενόχλησε αφού την ερμήνευσαν ως παρέμβαση στα του ΓΕΣ. Άλλοι πάλι θεώρησαν “φάουλ” και μόνο την παρουσία του εκεί ,κάτι που όπως υποστηρίζουν δεν έχει ξανασυμβεί.

Πάντως η ομιλία του Α/ΓΕΕΘΑ πιθανότατα δεν απευθυνόταν στον Α/ΓΕΣ που έτσι κι αλλιώς στεκόταν δίπλα του ,αλλά σε κάποιους εκτός ΓΕΣ που θεωρούν ότι ακόμη μέσω “ανθρώπων” τους το διοικούν. 










onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com