Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Στην Τραπεζούντα και στη Σουμελά Κύπριοι ποδοσφαιριστές - Φωτογραφίες ...




Στην Τραπεζούντα βρίσκεται  η ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλωνας Λεμεσού, η οποία αντιμετωπίζει απόψε τη τοπική ομάδα στο στάδιο Αβνί Ακέρ. 

Το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού, επειδή δεν υπάρχει απευθείας πτήση μεταξύ Τουρκίας και Κυπριακής Δημοκρατίας, αρχικά προσγειώθηκε στον αερολιμένα της Ρόδου, όπου έμεινε για μισή ώρα και αναχώρησε στη συνέχεια για τον αερολιμένα της Τραπεζούντας.Ο Απόλλωνας ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook αναφορικά με  τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μετάβαση φίλων της λεμεσιανής ομάδας στην Τραπεζούντα μέσω των κατεχομένων, ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για κάτι τέτοιο.



Οι πoδοσφαιριστές του Απόλλωνα μετά την άφιξή τους στην Τραπεζούντα, ξεκουράστηκαν και μετά ακολούθησαν χαλαρή προπόνηση, χωρίς κανένα απρόοπτο.Όπως αναφέρεται στον Κυπριακό τύπο  το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Τραμπζονσπόρ είναι δύσκολο για τον Απόλλωνα με τις γνωστές πολιτικές ιδιαιτερότητες όμως οι λιγοστές ελπίδες που υπάρχουν για πρόκριση σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες προμηνύουν πολλές αλλαγές στη σύνθεση  όχι όμως και αδιαφορία…Και αυτό παρόλο που οι αγωνιστικές προτεραιότητες του Απόλλωνα είναι άλλες.
 Η αποστολή του Απόλλωνα είχε θετική υποδοχή από τους Τούρκους ενώ χθες  Τετάρτη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας του Σουμελά.

Η συγκίνηση, όπως μετεδωσε το Γιουρονιούζ, ήταν μεγάλη ειδικά για του Κύπριους παίκτες της ομάδας και είναι η πρώτη φορά που κυπριακή ομάδα επισκέπτεται το συγκεκριμένο μοναστήρι.

Οι φωτογραφίες είναι από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu το οποίο βρίσκεται μαζί με την κυπριακή αποστολή και καταγράφει όλες τις κινήσεις τους. Όπως δήλωσαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι που βρίσκονται στην Τουρκία, όλοι είναι πολύ φιλόξενοι, ενώ συνέχεια μαζί τους βρίσκονται και αστυνομικοί.




 Η τουρκική εφημερίδα Turkiye με τον τίτλο: «Κρίση σημαίας στο Αβνί Ακέρ» γράφει ότι αναμένεται με ανυπομονησία το αν θα αναρτηθεί η σημαία της Κύπρου στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ. Στον αγώνα που είχε γίνει στην Κύπρο, οι αρμόδιοι του Απόλλωνα Λεμεσού δεν ανήρτησαν τουρκική σημαία στο στάδιο και όσον αφορά τη σημαία της ομάδας της Τραπεζούντας αναρτήθηκε, αλλά στη συνέχεια την κατέβασαν, γράφει η τουρκική εφημερίδα που προσθέτει ότι στο στάδιο είχε αναρτηθεί η σημαία της Ελλάδος. Λόγω αυτών που συνέβησαν πολλά στελέχη  της διοίκησςη της Trabzon spor δεν είναι υπέρ της ανάρτησης της σημαίας της Κύπρου.
















onalertgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com