Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ; Eπανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των υποκλοπών...





Στον ΣΥΡΙΖΑ τους έχουν μπει "ψίλοι" στα αυτιά μετά τις "περίεργες" παρακολουθήσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής,καθότι ανησυχούν μετά από δεύτερες σκέψεις,ότι τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρησης.
Την ξεκάθαρη απάντηση της κυβέρνησης για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως είναι μείζον θέμα για την δημοκρατία και ρωτά εάν πραγματοποιούνται σήμερα υποκλοπές συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων.
Σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει «χωρίς μισόλογα» για το εν λόγω θέμα και κάνει λόγο για «αναπάντητα ερωτήματα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που προκύπτουν τόσο από τις δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη για κοριούς της ΕΥΠ και την προσπάθεια εμπλοκής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη δράση της ΕΥΠ» σημειώνοντας πως αποτελεί μεγάλο θέμα για την λειτουργία της δημοκρατίας.
Στη συνέχεια, η Κουμουνδούρου ρωτά εάν «πραγματοποιούνται σήμερα υποκλοπές συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων» τονίζοντας πως χρειάζεται μια «ξεκάθαρη απάντηση και όχι ήξεις αφίξεις και ανούσια ευφυολογήματα».
Κλείνοντας, το κόμμα της Αριστεράς υπογραμμίζει πως «ο έλεγχος της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής από το κοινοβούλιο συνιστά αυτονόητη δημοκρατική δικλείδα σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία. Η ανεξέλεγκτη δράση τέτοιων μηχανισμών γεννά το φόβο προβοκάτσιας και υπονομεύει τα θεμέλια της δημοκρατίας μας».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου επαναφέρουν ένα θέμα μέγιστης πολιτικής σημασίας στο οποίο καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση χωρίς μισόλογα.
Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που προκύπτουν τόσο από τις δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη για κοριούς της ΕΥΠ και την προσπάθεια εμπλοκής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη δράση της ΕΥΠ, αναδεικνύουν ένα μείζον θέμα δημοκρατίας.
Πραγματοποιούνται σήμερα υποκλοπές συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων; Σε αυτό χρειάζεται μια ξεκάθαρη απάντηση και όχι ήξεις αφίξεις και ανούσια ευφυολογήματα. Σήμερα κιόλας πρέπει να απαντηθεί με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο αυτό το ερώτημα, ειδάλλως η κυβέρνηση είναι πολλαπλά έκθετη.
Ο έλεγχος της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής από το κοινοβούλιο συνιστά αυτονόητη δημοκρατική δικλείδα σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία. Η ανεξέλεγκτη δράση τέτοιων μηχανισμών γεννά το φόβο προβοκάτσιας και υπονομεύει τα θεμέλια της δημοκρατίας μας.



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com