Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Παρμενίωνας: Το ΓΕΕΘΑ προτιμά την εικονική πραγματικότητα του όλα πάνε καλά...




Εκνευρίστηκαν λέει στο ΓΕΕΘΑ ,γιατί Γενικό Επιτελείο παρουσίασε τα πραγματικά αποθέματα καυσίμων που είχε κατά τη διάρκεια της άσκησης Παρμενίων. Αν δεν υπήρχε σχετικό σήμα...επίπληξης από το ΓΕΕΘΑ θα το θεωρούσαμε φήμη χωρίς σημασία , που διακινείται λόγω του κλίματος “πολέμου” που κάποιοι συντηρούν μεταξύ Αρχηγών εν όψει κρίσεων. Αλλά υπάρχει σήμα

Συνεπώς θα πρέπει να μας πει το ΓΕΕΘΑ για ποιο λόγο γίνονται οι ασκήσεις. Και ειδικά ο Παρμενίωνας που κόστισε και αρκετά χρήματα. Τις κάνουμε για να “παραμυθιαζόμαστε” ότι όλα πάνε καλά και έτσι να είναι ευχαριστημένοι και οι πολιτικοί; Ή τις κάνουμε για να διαπιστώνουμε τα προβλήματα και να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Το δεύτερο πρέπει να ισχύει. Μόνο που όλα δείχνουν ότι ισχύει το πρώτο. 




onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com