Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ Η "ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΤΑ ΧΑ... Απαιτούν να κλείσουν τα γραφεία της ΧΑ!!!





Με αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες της Διεθνούς Αντιφασιστικής Συνάντησης που διοργάνωσε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). 
Ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως στο διήμερο πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις: Ο τρόπος που χειρίζεται η κυβέρνηση την υπόθεση της Χρυσή Αυγής (ΧΑ) και οι δικαστικές αποφάσεις για μη προφυλάκιση τριών βουλευτών της, δεν εμποδίζει ουσιαστικά τη φασιστική οργάνωση.  
Ζητούν να είναι πολιτική αγωγή η ΚΕΕΡΦΑ, η Πακιστανική Κοινότητα και το σύνολο των αντιφασιστικών οργανώσεων, που έχουν πλήθος τεκμηριωμένες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες.
Επίσης, απαιτούν να κλείσουν τα γραφεία της ΧΑ, να σταματήσει η κρατική της χρηματοδότηση και να αποκαλυφθούν οι επιχειρηματίες που χρηματοδοτούν κρυφά τη ΧΑ.   
Προϋπόθεση για κάτι τέτοιο, τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου, είναι «να πέσει η κυβέρνηση του Σαμαρά και Δένδια, γιατί τόσο οι ίδιοι όσο και η πολιτική τους αποτελούν εμπόδιο στη διαδικασία».  
Κοινό αίτημα των συμμετεχόντων είναι να καταργηθούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει η FRONTEX, να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες, να δοθεί άσυλο στους πρόσφυγες και ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά. Τέλος, να σταματήσει η διπλή δίωξη του ίδιου του Πέτρου Κωνσταντίνου, αλλιώς συμφωνήθηκε να υπάρχει Ημέρα Διεθνούς Δράσης.




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com