Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...«Αντίποινα» Ε.Ε σε ΗΠΑ για τις πρόσθετες απαιτήσεις...





Για «αντίποινα» της Ε.Ε προς τις ΗΠΑ, σε περίπτωση που η Ουάσινγκτον υλοποιήσει το σχέδιο επιβολής πρόσθετων κεφαλαιακών απαιτήσεων στις ξένες τράπεζες, προειδοποίησε ο αρμόδιος Επίτροπος, Μισέλ Μπαρνιέ.
 
Το Δεκέμβριο ο Ντάνιελ Τρούλο της Fed είχε δηλώσει, ότι οι ξένες τράπεζες πρέπει να έχουν τα ίδια επίπεδα κεφαλαίου με τις αμερικάνικες, ανεξάρτητα από τους κανόνες που ισχύουν για τις μητρικές τους εταιρίες.
 
Σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος δήλωσε, ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι εξίσου καλά κεφαλαιοποιημένες με τις τράπεζες των ΗΠΑ και τόνισε ότι δεν θέλει να αναγκαστεί «να κάνει το ίδιο με τους Αμερικανούς». 
 
«O στόχος μου είναι να καταλήξω σε μια συμφωνία με τους Αμερικανούς για τις ξένες τράπεζες. Δεν θέλω να διατυπώνω απειλές, αλλά να βρω μια ελεύθερη και δίκαιη τραπεζική σχέση. Αν δεν βρούμε μια τέτοια συμφωνία, θα αναγκαστούμε να κάνουμε το ίδιο» είπε ο Μισέλ Μπαρνιέ σε συνέδριο στο Λονδίνο.
 
 





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com