Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ επισκέφτηκε η Φώφη Γεννηματά...





Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο των στρατιωτικών σχηματισμών
Το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς  επισκέφτηκε σήμερα  η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φωτεινή Γεννηματά, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).
fofi-stratia2
Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως της στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο ΑΤΑ η κα Υπουργός  μίλησε στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό  σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Ένοπλων Δυνάμεων.
fofi-stratia3
Στη συνέχεια η κα Υπουργός μετέβη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας καθώς επίσης στο ΕΚΑΕ και σε Μονάδες της 110 Π.Μ.

Το ΑΤΑ επισκέφτηκε η Φώτη Γεννηματά

18 Οκτωβρίου 2013, 16:21
Το ΑΤΑ επισκέφτηκε η Φώτη Γεννηματά
Η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε για την αποστολή και τους τομείς δραστηριοτήτων του Αρχηγείου, ενώ επιπλέον, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και Μοίρες αεροσκαφών της 110 Πτέρυγα Μάχης.
gennimata ata 2
gennimata ata 1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com