Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πούτιν: Υπέρ της επέμβασης στη Συρία εάν το εγκρίνει ο ΟΗΕ...





Δεν αποκλείει την συμφωνία σε μια στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία η Μόσχα, εάν και εφόσον αποδειχθούν οι ευθύνες της Δαμασκού για τη χρήση χημικών όπλων, αλλά μόνο υπό την έγκριση του ΟΗΕ, δήλωσε σήμερα ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Σε συνέντευξή του στο  Associated Press και το κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Κανάλι 1», ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε πως η Ρωσία χρειάζεται «σαφείς αποδείξεις» για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη χρήση όπλων στη Συρία. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι αποδείξεις  «η Μόσχα είναι έτοιμη να δράσει αποφασιστικά».
Ο Πρόεδρος Πούτιν επιβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία προμηθεύσει τη Συρία επιμέρους συστατικά των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300, αλλά η παράδοση δεν έχει ολοκληρωθεί. Η Μόσχα εξετάζει επί του παρόντος τις επόμενες κινήσεις της: «Εάν διαπιστώσουμε πως  παραβιάζονται οι υφιστάμενες διεθνείς προδιαγραφές, θα επαναθεωρήσουμε πως θα ενεργήσουμε στο μέλλον σε σχέση με την παροχή ευαίσθητωνόπλων, όπως οι  S-300 σε ορισμένες περιοχές του κόσμου» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com