Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ COSTA NAVARINO ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ.





Καλησπέρα σας,
Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα για την οφειλή της ΤΕΜΕΣ προς το Δήμο Πύλου σας στέλνω την απάντηση μας:
Mε αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενη καθυστέρηση οφειλών της ΤΕΜΕΣ προς το Δήμο Πύλου-Νέστωρος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει σήμερα άλλα ούτε και υπήρξε στο παρελθόν καμία καθυστέρηση σε οφειλή της ΤΕΜΕΣ προς το Δημόσιο, τους Δήμους είτε προς οποιονδήποτε Οργανισμό δημοσίου δικαίου.
Το εν λόγω οικόπεδο αποτελεί ιδιοκτησία κατά 100% της ΤΕΜΕΣ και όχι του Δήμου. Σύμφωνα με το Π.Δ. της 6.10.78 και τις τροποποιήσεις του «περί εκτός σχεδίου δόμησης τουριστικών εγκαταστάσεων» δημιουργείται υποχρέωση της ΤΕΜΕΣ απέναντι στο Δήμο για την ανέγερση των τουριστικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με το Π.Δ η υποχρέωση αυτή μπορεί να εξοφληθεί με χρηματικό πόσο ή έκταση γης. Η ΤΕΜΕΣ επέλεξε να εξοφλήσει την υποχρέωση που θα προκύψει με χρηματικό πόσο. Το ύψος αυτού του χρηματικού ποσού θα καθοριστεί δικαστικά σύμφωνα με τις περί απαλλοτριώσεων διατάξεις όπως ρητά επίσης προβλέπει το πιο πάνω Π.Δ.  
Η ΤΕΜΕΣ αναμένει να εκδοθεί η δικαστική απόφαση και να προσδιοριστεί το ύψος της υποχρέωσης. Μόλις η ΤΕΜΕΣ ενημερωθεί για το χρηματικό ποσό, θα προχωρήσει άμεσα όπως και πάντα πράττει, στην καταβολή. Επομένως, οι αναφορές περί «οφειλής» 2 εκ.ευρώ είναι παντελώς ανακριβείς και ψευδείς.
Σημειώνουμε ότι το  Π.Δ. προβλέπει ότι η εισφορά που θα καθοριστεί εξοφλείται εντός τριετίας από την έναρξη της λειτουργίας των εγκαταστάσεων ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις για τις οποίες προκύπτει η υποχρέωση εισφοράς δεν έχουν καν ανεγερθεί μέχρι στιγμής.
Με εκτίμηση,
Marina Papatsoni
Marketing & Business Development Director
TEMES S.A.


Σ.Σ.ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ "ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ".ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE,ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com