Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Στουρνάρας αύξησε τον μισθό του Προέδρου του ΤΧΣ σε 175.00 ευρώ!!!





Ο κ. Στουρνάρας την ώρα που «πετσοκόβει» μισθούς και συντάξεις της τάξης των 600 και 700 ευρώ επιλέγει να αυξήσει τις αποδοχές των εκλεκτών στελεχών του κατά 75.000 ευρώ... 

Συγκεκριμένα τον Μάιο που μας πέρασε τοποθετήθηκε στη θέση του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ο κ. Χρήστος Σκλαβούνης μετά την αποχώρηση του Ολλανδού Πόλ Κόστερ. 

Κι ενώ ο Ολλανδός με απόφαση πάλι του κ. Στουρνάρα αμειβόταν με 100.000 ευρώ το χρόνο η υπουργική απόφαση για την τοποθέτηση Σκλαβούνη δίνει και αύξηση ύψους 75.000 ευρώ. 

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του κ. Στουρνάρα στις 30 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ αμείβεται με 100.000 ευρώ ετησίως. 

Όταν όμως τον Μάιο ο υπουργός Οικονομικών διόριζε τον κ. Σκλαβούνη ανέβασε το «κασέ» του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου στις 175.000 ευρώ. 

Το βιογραφικό του κ. Σκλαβούνη πλούσιο στον τραπεζικό τομέα: στέλεχος της UBS με βάση το Λονδίνο και στη συνέχεια την Ανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα γνωστός για τα πολλά και επιτυχημένα deal στον κλάδο. 

Η αύξηση αυτή στις αποδοχές όμως την περίοδο που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται όσο έμπειρο και ικανό μπορεί να είναι κάποιο στέλεχος αγγίζει τα όρια του σκανδάλου. 
http://newpost.gr/storage/photos/master/201309/sklavounis175000.jpg

http://newpost.gr/storage/photos/master/201309/fekproto1709.jpg
Τ.Α. 
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com