Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Νέα τακτική ΥΠΟΙΚ: Βρες μόνος σου τα εκκαθαριστικά και τρέξε να πληρώσεις!!!





Από το διαδίκτυο θα πρέπει να κατεβάσουν τα εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2011 και 2012 περίπου μισό εκατομμύριο φορολογούμενοι, για να προλάβουν την πρώτη δόση που λήγει στις 30 Αυγούστου.

Τυχεροί αυτοί που έχουν ήδη λάβει τα εκκαθαριστικά, καθώς με αυτά θα μπορούν να σπεύσουν (αν έχουν) να πληρώσουν. Τι γίνεται όμως με όσους δεν τα έχουν λάβει ακόμα ή βρίσκονται σε διακοπές; Πρέπει να μπουν στο διαδίκτυο και να κατεβάσουν το pdf, να το εκτυπώσουν και να τρέξουν να προλάβουν την πρώτη δόση. Δεν τους φτάνει δηλαδή, που πρέπει να τρέξουν για να βρουν τα λεφτά που τους ζητάει το κράτος!
Από την ιστοσελίδα http://www.gsis.gr μπορούν να πάνε στην επιλογή «Υπηρεσίες προς Πολίτες», και στη συνέχεια, μέσα από τις επιλογές «Υποβολή δήλωσης φορολογίας Εισοδήματος Ε1» και «Υποβολή Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων Ε9», μπορούν να δουν και να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά που τους έχουν αποσταλεί.
Οι σύνδεσμοι είναι
https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/index.jsp για τον Φόρο Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων και
https://www1.gsis.gr/webtax3/etak/faces/index.jspx για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ).
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com