Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Και το Βερολίνο πήρε στο ψιλό τον Στουρνάρα: "Δεν είμαστε ψυχολόγοι του" !!!





Νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία για τον Γιάννη Στουρνάρα και την κυβέρνηση Σαμαρά:"Δεν είμαι ψυχολόγος ούτε εκπρόσωπος Τύπου άλλων υπουργών" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών!

Αυτό είναι το κατάντημα της Ελλάδας διεθνώς. Αυτή είναι η υπόληψη στην οποία μας έχουν. Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς βέβαια όταν οι εθελόδουλοι πολιτικοί των μνημονιακών κομμάτων τους έχουν δώσει το δικαίωμα να μας θεωρούν σκλάβους τους;

Ο εκπρόσωπος Τύπου έδωσε την απάντηση περί... ψυχολόγου σε ερώτηση για τα κίνητρα των δηλώσεων του Γιάννη Στουρνάρα. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, είπε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται δεύτερο κούρεμα χρέους, γιατί, μπορεί να μειώσει το χρέος της με άλλους τρόπους, όπως μέσα από τη χαλάρωση των όρων στα υφιστάμενα πακέτα.

Φαντάζεστε τώρα τον... Κεδίκογλου να δηλώνει ότι ο Σόιμπλε, πχ, χρειάζεται ψυχολόγο;



toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com