Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Εκτός ελέγχου γαλάζιοι και πράσινοι βουλευτές...

                                        image_1
 

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση που διαπιστώνει ότι δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, δηλαδή ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του ΠΑΣΟΚ.



Παρά τις απειλές του Μαξίμου πως την επόμενη ημέρα της καταψήφισης κρίσιμου νομοσχεδίου ή προαπαιτούμενου για την τρόικα θα προκηρυχθούν εκλογές, οι βουλευτές της συμπολίτευσης έχουν βγει σε αντάρτικο και προκαταβολικά δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν νέα οριζόντια μέτρα.
Χθες ήρθε η σειρά του Κώστα Σκανδαλίδη να χτυπήσει καμπανάκια λέγοντας ότι η βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα ζητώντας από τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει σχέδιο και να διαπραγματευτεί νέα συνταγή, αλλιώς όπως είπε να αλλάξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός!
Την ίδια ώρα μία σειρά βουλευτών γαλάζιων και πράσινων προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσουν σε πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
Τον χορό άνοιξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, συνέχισε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας Τάκης Ρήγας και ακολούθησαν η Σοφία Βούλτεψη από τη ΝΔ και άλλοι βουλευτές που δυσφορούν με το αδιέξοδο.
Στο στόχαστρο των βουλευτών της ΝΔ βρίσκεται ο Γιάννης Στουρνάρας μετά την δήλωσή του περί πολιτικής κόπωσης των βουλευτών με τους γαλάζιους να εξοργίζονται διότι ο υπουργός Οικονομικών παρουσίασε τα προβλήματα ωσάν να έχει λύσει τα οικονομικά και να έγκειται μόνο στους βουλευτές η διάσωση της χώρας. Ο Γιώργος Βλάχος είπε ότι ο Στουρνάρας είναι απαράδεκτος, ενώ τον υπουργό άδειασε ακόμη και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου…
Ο Σεπτέμβριος προοιωνίζεται καυτός κι αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρουσιάσει νέο σχέδιο που να δείχνει φως στο τούνελ προμηνύονται εξελίξεις.




rizopoulospost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com