Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Προκαλεί την κοινωνία και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ο Μανιάτης...





Με θράσος χιλίων πιθήκων, ο εξαφανισμένος για τέσσερις ολόκληρες μέρες αρμόδιος υπουργός ενέργειας και πολιτικός προϊστάμενος της ΔΕΗ έκανε την εμφάνιση του λίγο πριν τις 9 το βράδυ και με γραπτή δήλωση του υπόσχεται υποθαλάσσια καλώδια για τη σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στα νησιά. Πολιτικά ανεύθυνος και ανίκανος να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς την κρίση με το μπλακάουτ στη Σαντορίνη, ο κ. Μανιάτης(ΠΑ.ΣΟ.Κ.) κοροϊδεύει την κοινωνία και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση με το επικοινωνιακό τρικ των μεγαλόπνοων σχεδίων.
Ο κύριος αυτός, που θα έπρεπε να ήταν από την πρώτη μέρα του μπλακάουτ στη Σαντορίνη για να συντονίζει τις προσπάθειες των φορέων των οποίων προΐσταται πολιτικά, επέλεξε την ασφάλεια της γραπτής δήλωσης δείχνοντας προκλητική θρασύτητα και επικίνδυνη ανευθυνότητα.
Η παραμονή του κ. Μανιάτη(ΠΑ.ΣΟ.Κ.) στη νευραλγική θέση του υπουργού ενέργειας δημιουργεί πλέον πρόβλημα στην εικόνα της κυβέρνησης πλήττοντας ευθέως το κύρος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.


likavitos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com