Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Υπάλληλοι των υπουργείων «ψηλά» στη νέα λίστα της διαθεσιμότητας.....





Από το σύνολο των υπουργείων αναμένεται να προκύψει ο αριθμός των περίπου 5.000 υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τον Σεπτέμβριο προκειμένου να συμπληρωθεί το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων όπως αποφασίστηκε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.
Στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στους υπουργούς να ολοκληρώσουν τα οργανογράμματα, αλλά και τα σχέδια στελέχωσης κεντρικών υπηρεσιών καθώς και εποπτευόμενων οργανισμών μέχρι τον Αύγουστο, οπότε και θα πρέπει να έχουν καταγραφεί οι περίπου 5.000 «διαθέσιμοι» υπάλληλοι οι οποίοι υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η πρώτη ομάδα των 12.500 υπαλλήλων μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθώς ακολουθεί και η υποχρέωση να τεθούν σε διαθεσιμότητα ακόμα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι τo τέλος του έτους.
Σύμφωνα με το «Έθνος», οι υπάλληλοι στα υπουργεία βρίσκονται ψηλά στη λίστα της διαθεσιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, οι αριθμοί που εξετάζονται ανά υπουργείο είναι:
Υγείας 1.342
Παιδείας 900
Άμυνας 600
Προστασίας Πολίτη 700
Ανάπτυξης 490
Περιβάλλοντος 262
Αγροτικής Ανάπτυξης 269
Εργασίας 41
Τουρισμού 170
Ναυτιλίας 62
Εξωτερικών 152.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com